8 Şubat 2013 Cuma


Yeşil kaşe kaban deri biye deri, cep kapakları deri, kemer köprüleri deriden, ve çok yakıştı kızıma (gerçek kızım değil olmasını isterdim)
Bu arada mankenim ve kabanın sahibi daha öncede bahsetmiştim ya hatırlarsanız elif Karamürsel çocuk yuvasından misafir aile olarak yanımızda kalan kızımız tatillerde kalabiliyor ama olsun en azından aile kavramını öğreniyor çok seviyorum... neyse konuyu dağıttım mı (evet dağıttım) toplarım şimdi topladım konuyu kapattım şimdilik hoş ve sağlıklı kalın aman sağlığa dikkat 











ve evet arkadaşlar deri dikmek gerçekten zor üstelik kaşenin kalınlığı ve deri kaç tane iğne kırdım bilemedim valla aklınızda bulunsun deri dikerken mutlaka üzerine kağıt koyarak dikin kolay gelsin

7 yorum:

X madame dedi ki...

deri detayları çok hoşuma gitti biyelere bayıldım çok güzel olmuş bayıldımmm ellerinize sağlık... çok kaliteli duruyor. birgün bende böyle güzelşeyler yapabilecekmiyim acaba :)

arch.fikriye dedi ki...

sakibe hanım emeğinize sağlık çok hoş olmuş.kızımızada çok yakışmış.ben ayrıca bu güzel duyarlılığınızı tebrik ediyorum.koruyucu aile olmak Allah'ın katında gerçekten güzel bir hayır işi.inanın duygulandım.ne mutlu size.

sakibekılıç dedi ki...

teşekkür ederim hanımlar ve evet isteyen herkes istediği herşeyi yapar inanmak yeterli hadi hepinize kolay gelsin kızlar :)

mavisnur dedi ki...

Kaban güzel ve şık olmuş ellerine sağlık.

Hikmet ERDOĞAN dedi ki...

Çok güzel rengine de bayıldım güzel günlerde kullansınlar... ellerinize sağlık...

Modavesaire dedi ki...

çok güzel olmuş, işçilik süper, ellerinize sağlık:))

dikiş hobim dedi ki...

Sizinkide cok guzel olmus guzel gunlerde giyilsin